O namaO nama

Svoju delatnost smo započeli još 2002. godine kao radnja “Barvallo sweet” SZTR, a zatim smo proširili delatnost i preregistrovali se u preduzeće “Deco Sweet” d.o.o.

Naš glavni cilj je kvalitet i brza isporuka. Dva tehnologa prehrambene struke svakodnevno prate kvalitet sirovina i finalnog proizvoda.

Program proizvodnje ukrasa za torte odvija se ručno sa odabranim kreativnim timom radnika, fleksibilno organizovanim kako bi mogli uklopiti njihov rad po potrebi u male serije proizvoda po želji kupaca.Program proizvodnje mase za prekrivanje i dekoraciju torti, prehrambene boje u gelu, tubica za pisanje po tortama i posipa za torte obavlja se mašinski sa edukovanim radnicima. Prodajni prostor je snabdeven kako našim proizvodima, tako i robom šireg asortimana kao što su svećice, podmetači, kutije za torte, tečna pavlaka, šlag, marcipan, čokolada....

Da bi kupci mogli izvršiti nabavku na jednom mestu i po povoljnim cenama, naši radnici u prodaji će im srdačno pomoći u tome.

O nama

Saznajte vise o Deco SweetSaznajte vise o Deco Sweet

Masa za prekrivanje torti

Cveće i cvetni aranžmani

Ukrasi za krštenja i rođenja

Klasični ukrasi

Božićni ukrasi

Materijal za dekorisanje

Pronađite nas na mapiPronađite nas na mapi

Ukoliko želite da nas posetite i sami se uverite u kvalitet i asortiman proizvoda pogledajte gde se nalazimo.Mapa lokacije

Deco Sweet d.o.o.
Gagarinova 16, 21000 Novi sad
Tel/Fax: 021 442-231
info@deco-sweet.rs